Over ons

De praktijk in Nieuw Vennep is in 2013 gestart door Debbie. Later is Daphne erbij gekomen om meer plek te kunnen bieden. We behandelen allebei diverse klachten, met het enige verschil dat Debbie ook baby’s behandelt.

Een voorstelrondje:

 

Debbie-oudhuis

Debbie Oude Veldhuis

Mijn naam is Debbie Oude Veldhuis en ik werk inmiddels meer dan 10 jaar als osteopaat.
Na mijn opleiding osteopathie aan het Sutherland College in Amsterdam, heb ik de 2-jarige opleiding voor kinderosteopathie gevolgd. Bovendien heb ik aanvullende scholing gevolgd op het gebied van bekkenklachten en gynaecologie.
Naast mijn eigen praktijk werk ik ook in een groepspraktijk, Zwaan Osteopathie in Katwijk/Noordwijk. Verder ben ik docent aan de opleiding voor osteopathie in Amsterdam en ben ik betrokken bij de beoordeling van casestudies en scripties van examenkandidaten.

Daphne Lammertse

Mijn naam is Daphne Lammertse en ik werk op donderdag en vrijdag in de praktijk. Hiervoor heb ik in Amsterdam gewerkt. Mijn opleiding heb ik net als Debbie op het College Sutherland gevolgd. Dit is erg prettig in de praktijk, omdat we hierdoor dezelfde visie en wijze van behandelen hebben. Ik heb mij verder verdiept in hand-/arm- en schouderklachten en ben betrokken geweest bij het herschrijven van het lesmateriaal op de opleiding. Daarnaast heb ik veel affiniteit met sport en paardrijden, wat erg handig is bij het behandelen van (sport-)blessures.